Kapcsolat

Tel: 06-20-581-0065

Molcono Networks Kft.
Adószám: 138478810-2-41
Székhely: 1024 Bp., Lövőház u. 28.

E-mail: sztreharszky.zsolt@gmail.com
www.fukaszalas-favagas.hu

Megosztás

Fűkaszálás

Fűkaszálás – Miért bízza profikra?

Bár ma már bárki könnyedén hozzájuthat jó minőségű fűnyíró eszközökhöz, a fűkaszálást és a nagyobb, vagy erősen gazzal borított területek megtisztítását jobb profi szakemberekre bízni. Hogy miért?

Fűkaszálás szakértelemmel

  • A füves, gazos területen sok balesetveszélyes ág, kő, szemét bújhat meg. A fűkaszálásban gyakorlott kollégák felismerik a veszélyes helyzeteket, így nem kell balesettől tartania.
  • A fűkaszálás a megfelelő szerszámokkal gyorsabb, és sokkal kisebb zajjal jár. Ha minket választ, a területet a legkorszerűbb szerszámokkal ápoljuk, anélkül, hogy Önnek meg kéne vásárolnia azokat. 
  • Kapcsolatainknak és gyakorlatunknak köszönhetően akár a levágott hulladék összegyűjtését és elszállítását is meg tudjuk oldani, így Önnek ezzel sem kell fáradnia.

 

Mi történik a fűkaszálás során?

Fűkaszáláskor a területen található lágyszárú növényeket általában a talajtól 2-10 centiméternyire vágjuk el. Ezzel a módszerrel átláthatóbbá és esztétikusabbá tehetőek a területek, megelőzhető egyes gyomnövények szaporodása, és biztonságosabbá válik a közlekedés.

Cégünk elhanyagolt területek, bozótosok, cserjések megtisztítását, irtását, sőt, fák kivágását is vállalja – ez jól jöhet építkezések előtt, utak mentén, vagy elhanyagolt hétvégi telkek esetében is.

Sürgősségi fűkaszálás

Könnyen adódhatnak olyan helyzetek, amikor egy-egy terület gyors megtisztítására van szükség. Rendezvények előtt, építkezésekkor, de akár valamilyen káreset, például csőtörés esetén is fontos lehet, hogy gazmentes, használható területet biztosítsunk.

szakszerű fűkaszálás motoros fűkaszálás után

Cégünk sürgős esetben akár 24 órán belül is meg tudja kezdeni a fűkaszálást, az elburjánzott növényzet rendbetételét.

Ha felesleges erőfeszítések és zaj nélkül szeretne megszabadulni a magas fűtől, vagy éppen gyors segítségre van szüksége, kérje online árajánlatunkat!   

 

Ajánlatot kérek!

 fűkaszálással karbantartott területprofi fűkaszálás